el risell cooperativa de consultores El Risell és una cooperativa que ofereix serveis de consultoria i que treballa bàsicament en els àmbits de les polítiques socials, la comunicació, l‘arquitectura, el paisatgisme i el medi ambient.

  • Medi Ambient : Projectes i assesorament ambiental, especialitzats en paisatge, espais verds, urbanisme i energia. Emprem l’aproximació ambiental per tal d’aconseguir un desenvolupament i una evolució sostenible i resilient.

  • Consultoria social i comunicació: Projectes d’intervenció i participació social, comunicació digital i community management, recerca aplicada i assessorament a administracions públiques, empreses i entitats de l’economia social.

  • Arquitectura: Especialitzada en construcció  econòmica, sostenible, restauració i rehabilitació d’edificis històrics, així com desplegaments culturals de l’urbanisme.

Carrer Vall de Boi, 50, 25199 Lérida, Lleida, España

34633392612

Cooperativas en nuestro directorio

© 2013 - 2023 Ifeel maps. Tu guía saludable.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de Cookies.