Https%3a%2f%2fcdn.evbuc.com%2fimages%2f39341353%2f162494787617%2f1%2foriginal

Terminó hace 11 meses

03 de mar 08:30 - 03 de mar 13:30

MINDFULNESS a la vida diària, personal i professional
Mindfulness significa ser conscient del moment present, fent atenció de forma intencionada, sense jutjar-ho, acceptant-ho tal com és (sense valorar si ens agrada o no) i sense tractar de controlar-ho.
Els estudis neurocientífics realitzats demostren que la seva pràctica regular redueix l'estrès i ansietat, a més a més, facilita l'atenció i concentració en les tasques diàries, alhora que millora les relacions interpersonals, la presa de decisions, la resiliència i el benestar en general. 
A QUI VA ADREÇAT
És un curs orientat al públic adult, a persones interessades en aprendre la pràctica del Mindfulness o en reduir l’estrès i millorar l’atenció, incorporant-ho a la vida diària. 
PLACES LIMITADES: Els grups són de màxim 8 persones per a un millor aprofitament del curs.
Horari: 
Curs intensiu d'iniciació 9:30-14:30 h.  Dissabte dia 3 de març 2018 a Vic.
QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ
El preu inclou, el curs intensiu presencial grupal, esmorzar, documentació escrita i meditacions guiades per la pròpia formadora en mp3.
PROGRAMA
- Introducció al Mindfulness. Beneficis. Fonaments neurocientífics.- Impacte de les distraccions. Incertesa i ansietat.- Zones d'atenció, influència i preocupació. Mecanismes del cervell i estrès.- Pautes per a la pràctica de l'atenció plena a la vida quotidiana.- Respondre en lloc de reaccionar.- Pràctica formal i informal del Mindfulness. Exercicis fonamentals.- Exercicis pràctics de relaxació, meditació i moviment conscient per a vivenciar diferents estratègies, per a què cada persona pugui escollir practicar les que millor s'ajustin a les seves necessitats i preferències.- Metodologia: 20% teoria / 80% pràctica. 
QUÈ T’EMPORTARÀS DEL CURS INTENSIU?
• Eines per respondre conscientment a les situacions diàries en comptes de reaccionar-hi de forma impulsiva. • Exercicis senzills de relaxació i desenvolupament de l'atenció i trucs per autoregular les emocions.• Una nova forma de relacionar-te amb les persones i el món que t'envolta.• Sortir amb les piles carregades al 100% i sensació de calma i serenitat.• Recursos: àudios i estratègies acuradament seleccionades perquè les puguis incorporar fàcilment en el teu dia a dia, com un hàbit més. Incloent-hi un pla d’entrenament per les primeres setmanes.
ALGUNS TESTIMONIS
"He sortit amb les piles carregades al 100%". Carmen"M'ha agradat la dinàmica en general i les tècniques són fàcilment aplicables. Ho recomano totalment". Enric"M’he adonat que és molt més senzill de fer del que m’esperava, i que amb petites accions, petits moments que hi dediqui cada dia pot canviar el meu pensament i actitud”. Maria“Marxo amb una sensació de relax i tranquil·litat molt agradable, i ganes de poder tenir-la sempre que em calgui, ja que en poca estona de dedicació es pot aconseguir”. Eva“M’emporto molts exercicis per practicar la concentració i tenir consciència de l’instant present”. Joan
UNA SETMANA ABANS del curs, si t'has inscrit, rebràs un email amb informació pràctica del curs.
Per a qualsevol dubte, pots enviar un whatsapp al 658560907 (Roser), o pots accedir directament a la web del programa AulaMindfulness i veure disponibilitat de places de forma actualitzada.
Gràcies pel teu interès!
 

Carrer del Bisbe Morgades, 19, 08500 Vic, Barcelona, Spain


Otros eventos
16 ene

Taller de Cosmetica Natural. Avanzado (Val...

Https%3a%2f%2fcdn.evbuc.com%2fimages%2f50253765%2f255175017463%2f1%2foriginal

Termina en 21 días

Herbolario Bambus, Valladolid
16 ene

L'hort al test

Aa hort al test sant antoni

Terminó hace alrededor de 8 horas

Calàbria,
02 mar

Happy Children Workshop Day

Https%3a%2f%2fcdn.evbuc.com%2fimages%2f49625596%2f232197035685%2f1%2foriginal

Comienza en alrededor de 1 mes

Brookmans Park, AL9 7QY

© 2013 - 2019 Ifeel maps. Tu guía saludable.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de Cookies.